parallax background

SE Big Blue: Vi lapper salgstragten

DigiDoc
20. maj 2019
Vinge
20. maj 2019

SE Big Blue: Vi lapper hullerne.

En stor del af Sabroe & Elmkvist's forarbejde lå i at opnå et indgående kendskab til Big Blues kunder. Herefter sammensatte vi et bredt team af folk fra både S.E. og Sabroe & Elmkvist. Salgskonsulenter og ingeniører kunne byde ind med indgående viden og erfaring.
 
I det nye salgskoncept er præsentationsmaterialet designet til at levere en kort og skarp fortælling om, hvad Big Blue gør. Kunden bliver inddraget fra begyndelsen og hvilke energiområder i kundens virksomhed, der bør fokuseres på. Til at støtte op om processen har konsulenten et spørgeskema, der giver kunden indblik i den forventede besparelse allerede på første møde.

Da S.E. Big Blue kontaktede Sabroe & Elmkvist, var det med et ønske om at øge salget af teknisk rådgivning. Derudover fandt de det svært at forklare potentielle kunder, hvad de kan og hvilken forskel det kan gøre for kunden. Der skulle udvikles et salgskoncept i form af et værktøj, som kunne give kunden en klar forståelse af fordelene ved et samarbejde. Samtidig skulle det afspejle Big Blues ånd, med et glimt i øjet..