parallax background
 

Vi er specialister i udvikling af produkter

Spændvidden i de produkter vi udvikler er meget bred. Nogle gange arbejder vi med et udviklingsteam og finpudser designet af en insulinpen. Andre gange sidder vi med en marketingchef og lægger en plan for, hvordan vi skaber den optimale oplevelse.

 

Hvem vi arbejder for

Vi arbejder for en lang række forskellige kunder. Typisk er det marketingafdelinger og udviklingsafdelinger i større virksomheder, men vi har igennem tiden også arbejdet for de største museer, reklamebureauer og arkitektfimaer. Fælles for alle vores kunder er, at de er ressourcestærke og har høje krav til det arbejde, vi udfører.

Vores udviklingsproces

 

Hvordan vi arbejder

Vi løser altid opgaverne baseret på vores egne og vores kunders samlede kompetencer. Derudover har vi et stort netværk af specialister i både Danmark og i udlandet, som vi anvender, når opgaven kræver det.

Vi arbejder ud fra en fast arbejdsproces, som tager udgangspunkt i at forstå kundens målsætning (eller problem) i dybden, inden vi begynder at få idéer til at løse problemet.

Prototyper forøger forståelsen

En af vores kernekompetencer i udviklingsprocessen er vores evne til at visualisere idéer og fremstille prototyper. Det effektuerer udviklingsprocessen markant, da det gør det nemmere for alle involverede parter at forstå og teste løsningerne i praksis.


Har du en forespørgsel?

Kontakt os