parallax background

Medema

NMD Care
10. maj 2019
Københavns Kommune
9. maj 2019

Smart i en fart.

Innovation og redesign af el-scooter: Medema Danmark er førende inden for produktion af elscootere og elkørestole. Virksomheden havde længe ledt efter en virksomhed til at hjælpe dem med et redesign. For hvordan får man design og funktion til at passe sammen i en helt ny 3- og 4-hjulede scooterserie?
 
Vi lavede en del research, før vi begyndte med re-designet af scooterne. Målet var at give dem et designløft og forbedrede funktionaliteter. En af de markante designforbedringer var den, der skete på den 4-hjulede scooter. Den fik en skærm, der dækker fødderne, så der er mulighed for at køre på den i de koldere måneder i Norden.For at få det nye design til at passe til den eksisterende model 3D scannede vi den gamle scooter. Derpå kunne vi 3D printe prototyper af delene i 1:1 for at se, om detaljerne passede sammen.

Ny produktionsmetode: For at de nye dele kunne produceres, konstruerede vi forme til vakuumformning, som man benytter til at producere dele af scooteren. Dermed var de nye scootere klar til at blive sat i produktion med det nye design og de nye funktioner.