parallax background

FCK Experience

Awards
3. juli 2019
MobilePay
20. maj 2019
 
At få lov til at skabe FCK Experience/museum var en spændende opgave, og vi er meget stolte af slutresultatet.
FCK EXPERIENCE er stedet, hvor du kan fordybe dig i aktuelle udstillinger i det F.C. Københavnske univers og opleve sider af klubben, du aldrig har set før. 
 

Da F.C. København fyldte 25 år, kontaktede de os, fordi de skulle lave en jubilæumsudstilling. De ledte efter et cool københavnerfirma til deres hjælp, og valget faldt på os. Vores opgave var at designe en udstilling, der ikke kun fejrede deres kvart århundrede, men også fortalte deres historie og afspejlede FCK's stil. Designet blev med beton-grå nuancer og et urbant look.

I en del af udstillingen ønskede FCK et særligt område til mesterskabspokalen, når den var i huset. Vi fremstillede en specialdesignet montre i corian til at fremhæve pokalens status. 
Som ansvarlig for opgaven skulle vi også omdanne FCK's løve fra deres logo til en stor model i virkeligheden. Dette krævede skulptørarbejde, håndmodellering, 3D-scanning og CNC-fræsning for at bringe løven til live i fuld skala.

Udstillingen fortæller historien om FCK's 25 år - fra starten og frem til i dag. Vi integrerede teknologi som interaktive skærme, lamper, lys og augmented reality for at gøre historien levende. Fra projektledelse til udførelse og produktion af alle elementer stod vi for det hele. Processen involverede idéudvikling, workshops, og 3D-visualisering af hele museet. 

Et projekt vi er meget stolte af!